English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παντρεύτηκε την φίλη του την ημέρα της κηδεία της

Την απεριόριστη αγάπη που ένιωθε για τη νεκρή αγαπημένη του θέλησε να εκφράσει με έναν ακραίο τρόπο ένας άντρας από την Ταϊλάνδη. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.


Ο Chadil Deffy και η Sarinya Anne Kamsook τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί  μόλις Chadil τελειώνε τις σπουδές του. Ένα τραγικό γεγονός όμως τους άλλαξε τα σχέδια. Η Sarinya σκοτώθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε τροχαίο.
Παρά το τραγικό γεγονός, την ημέρα της κηδείας της 29χρονης, ο Chadil Deffy είχε οργανώσει μια ξεχωριστή τελετή. Αποφάσισε να την παντρευτεί, έστω και την ύστατη στιγμή, φορώντας της ένα δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια της κηδείας της.





Η κίνησή του αυτή ήταν λογικό να προκάλεσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς από αρκετούς θεωρήθηκε "περίεργη" ενώ άλλοι εξέφρασαν τη συμπάθειά τους στο πρόσωπό του και θαύμασαν την αγάπη που της είχε.

"Δεν τη γνώριζα, αλλά στις φωτογραφίες σας, φαίνεται τόσο νέα και γεμάτη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεστε μετά το θάνατό της. Ήταν μια πολύ συγκινητική κίνηση αγάπης αυτό που έκανες. Σε κάνει να σκέφτεσαι ξανά τι έχει σημασία στη ζωή και να επανεξετάζεις όσα θεωρείς δεδομένα", έγραψε μια χρήστης του Facebook στη σελίδα του Chadil.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: