English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Βιασμός on camera στο Big Brother

Παίκτης του Big Brother στη Βραζιλία κατηγορείται ότι βίασε συμπαίκτριά του. Δείτε το επίμαχο βίντεο από το σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" που σόκαρε την κοινή γνώμη (Vid)

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Βραζιλία από τις κατηγορίες σε βάρος παίκτη του Big Brother για βιασμό συμπαίκτριάς του ενώ εκείνη ήταν μεθυσμένη.
Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές από το βίντεο που έδειχνε τον 31χρονο Daniel Echaniz να ξαπλώνει στο κρεβάτι της Monique Amin και να κάνει σεξ μαζί της, με την 23χρονη φοιτήτρια να φαίνεται αναίσθητη καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν οι παίκτες έκαναν πάρτι και το αλκοόλ έρεε άφθονο για τους συγκάτοικους στο σπίτι του Big Brother.
Όταν το επόμενο πρωί η Amin οδηγήθηκε στο δωμάτιο του Big Brother και ρωτήθηκε για το συμβάν, όπως σημειώνει η Daily Mail, φάνηκε να μην γνωρίζει τι συνέβη.
Η παραγωγή του παιχνιδιού, που παρακολουθούν περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια τηλεθεατές, κάλεσε την αστυνομία και η Amin κατέθετε για τρεις ώρες, προτού απομακρυνθεί για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.
Η αστυνομία ζήτησε από την παραγωγή του παιχνιδιού είτε να διώξει τον 31χρονο Daniel Echaniz από το παιχνίδι είτε να σταματήσει την προβολή του, με το μοντέλο να απειλείται με ποινή φυλάκισης έως και δέκα χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.
Φίλοι του Daniel Echaniz, σύμφωνα με τη Mirror, ισχυρίζονται πως το 31χρονο μοντέλο στοχοποιείται από ρατσιστές, τονίζοντας πως δεν έκανε κάτι λάθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: