English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Στα beach bars που συναντιόμαστε

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις στο νησί της καρδιάς σου για να περάσεις ξέφρενα βράδια δίπλα στη θάλασσα. Υπάρχουν και στην Αττική πορτοκαλιές. Έεε, beach bars εννοούμε. 


Ποιο Super Paradise (Μύκονος), ποια Banana (Σκιάθος), και ποια Punda (Πάρος);  Τα beach bars της Αττικής ξέρουν και αυτά τι θα πει ξέφρενο κέφι για εκείνους που μετράνε αντίστροφα μέχρι να φτιάξουν βαλίτσα αλλά και αυτούς που φέτος δεν θα πάρουν το βαπόρι.

Από τη Νίκη Ρωμανού

Yolo

 

Η νέα άφιξη στις ακτές της Αττικής εντοπίζεται στο Πόρτο Ράφτη. Εκεί εγκαινιάστηκε το νέο beach club restaurant «Yolo» για κάθε στιγμή της ημέρας σε έναν όμορφο λιτό χώρο πάνω στη θάλασσα. Το εστιατόριου του εσωτερικού χώρου ενδείκνυται για ρομαντικές βραδιές όμως το κέφι ανάβει… έξω. Η αίσθηση νησιού δε θα μπορούσε παρά να είναι έντονη με την ξύλινη εξέδρα, τις λευκές ξαπλώστρες και τα cocktails να πηγαινοέρχονται από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Γνωστοί djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks σε κάθε beach party που διοργανώνεται σύχνα πυκνά τώρα που και η καλοκαιρινή σεζόν άνοιξε και επίσημα.
Λ. Αυλακίου 100, τηλ. 22990 71296

Bolivar

 

Πριν από λίγες μέρες το «Bolivar» μας έδειξε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά του ως ένα από τα πιο δυνατά beach bars της πρωτεύουσας αναλαμβάνοντας το πρώτο μεγάλο dance festival της χρονιάς δίπλα στη θάλασσα. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει εξωτικό παράδεισο, η άμμος μετατράπηκε στο απόλυτο dance floor με την αφρόκρεμα Ελλήνων και ξένων djs να δημιουργούν ένα house ντελίριο. Το «Beach House Festival», ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα, μια πρόγευση για το τι θα επακολουθήσει αυτό το καλοκαίρι στο beach bar της γειτονιάς σου.   
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι 

S Beach

 

Για σένα που μια κυριακάτικη βουτιά μεταφράζεται σε χορό, ποτά και μουσικές με τα ηχεία στο τέρμα, το μέρος που θα ξεκαλοκαιριάσεις φέτος βρίσκεται μέσα στο South Coast, όπως ονομάζεται η οργανωμένη πλαζ και το καμάρι της Βούλας. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια του λουόμενου, τα extreme sports και τα happenings που ενίοτε μπορεί να πετύχεις, μια συνηθισμένη μέρα για μπάνιο μπορεί να ολοκληρωθεί με διασκέδαση σα να μην υπάρχει αύριο. Για αυτό έχει φροντίσει το «S Beach» με mainstream μουσικές, αλκοόλ, αλκοόλ και πάλι αλκοόλ, ένα dance floor δίπλα στην πισίνα και αιθέριες υπάρξεις όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου.
Λ. Κων/νου Καραμανλή 4, Α’ Πλαζ Βούλας, 210 8958800

Yabanaki

 

Κυριακή. Ζέστη, σπαρίλα, τζιτζίκια στο γνωστό ηχητικό ρεπερτόριο. Αν αποζητάς κάτι να σε ανεβάσει και αφού το σαββατόβραδο δεν τα ‘σπασες, έχεις ακόμα μια ευκαιρία προτού ξεκινήσει άλλη μια Τσαγκαροδευτέρα. Οι δρόμοι οδηγούν από αργά το μεσημέρι –μη σε κάψει και ντάλα ο ήλιος- στο γνωστό και μη εξαιρετέο «Yabanaki», εκεί που πρώτα κάνεις τη βουτιά σου στην αμμουδερή παραλία, μετά τσιμπάς το κατιτίς σου από ώσπου να έρθει η μεγάλη ώρα του party. Ποιου party; Αυτού που στήνεται κάθε Κυριακή απόγευμα μέχρι να το πάρεις απόφαση ότι απομένουν λίγες ώρες ακόμα μέχρι να πας άλλο ένα πρωί με hang over στο γραφείο. Με κοινό παρανομαστή τη house μουσική, διάσημοι djs αναλαμβάνουν decks κάθε φορά όσο εσύ χορεύεις πάνω στην άμμο, επιδίδεσαι σε socializing ή απλά απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα στην ακρογιαλιά. Και αν δε μας πιστεύεις, έχουμε και την πρόσφατη μαρτυρία του Χρήστου Χατζηιωάννου εδώ. Την ερχόμενη Κυριακή, 30/6, το beat αναλαμβάνει ο Dj Duke της Nuestra Musica. 
Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας, τηλ. 210 8972414    

Pirates de Cuba

 

Εκεί που λικνίζονται θανατηφόρα κορμιά, εκεί που το κουβανέζικο ταμπεραμέντο πιάνει κόκκινο, εκεί που οι πειρατές βγαίνουν στη στεριά, εκεί θα βρεις  τον επίγειο παράδεισό σου τα σαββατοκύριακα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, στον Αρχαίο κόλπο στο Σχοινιά έκαναν απόβαση για πρώτη φορά φέτος οι πειρατές της Κούβας για ένα πολλά υποσχόμενο καλοκαίρι.  Beach cocktails, μουσικές σε κουβανέζικο ρυθμό και αιθέριες υπάρξεις να δίνουν το έναυσμα για χορό μέχρι τελικής πτώσεως δίπλα στην άμμο αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας του νεοαφιχθέντος «Pirates de Cuba».
Λ.Ποσειδώνος 144, Σχοινιάς Μαραθώνα,  τηλ. 22940 55964

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: