English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο άντρας με το βραβείο … για το μικρότερο πέος !

Ο 27χρονος ντελιβεράς Nick Gilronan, όχι μόνο βραβεύτηκε (και πήρε 200 δολάρια) επειδή το όργανό του είναι μικρό, αλλά έδωσε και συνέντευξη…
Ο άνθρωπος ήδη από το διαγωνισμό για το μικρότερο πέος που έγινε σε μπαρ στο Μπρούκλιν έδειξε ότι είναι εντελώς ακομπλεξάριστος και αντίθετα με τους άλλους συμμετέχοντες εκείνος εμφανίστηκε φάτσα-φόρα, χωρίς να φορά μάσκα…
Τι είπε για το διαγωνισμό:

«Μπήκα στο διαγωνισμό γιατί σκέφτηκα ότι αυτό το πράγμα δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Σκέφτηκα επίσης πως θα είχε πολλή πλάκα και δεν ήθελα να χάσω αυτήν την ευκαιρία. Οι συνάδελφοί μου ήξεραν ότι θα έρθω, μόνο στο αφεντικό μου δεν το είχα πει, αλλά και να το μάθει δεν πειράζει.
Δεν είχα τρακ που θα εμφανιζόμουν χωρίς ρούχα γιατί ασχολούμαι με την υποκριτική και έχω δουλέψει και ως γυμνό μοντέλο για ζωγράφους. Γενικά αισθάνομαι πολύ καλά με το σώμα μου.»

 Πιστεύεις ότι το μικρό πέος έχει κακή φήμη;
«Ναι και για αυτό φταίνε τα ΜΜΕ. Και για τους άντρες και για τις γυναίκες προβάλουν πρότυπα ανθρώπων που δεν είναι ούτε συνηθισμένα ούτε κανονικά. Το μέγεθος του πέους ενός άντρα δεν παίζει ρόλο ούτε στην προσωπικότητά του, ούτε στις σχέσεις του. Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος του στήθους στις γυναίκες. Ολοι είμαστε φτιαγμένοι με διαφορετικά μεγέθη, αλλά τα media κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο να έχει μια συγκεκριμένη εμφάνιση. Μερικοί αφήνουν αυτό το πράγμα να τους επηρεάσει και άλλοι (ακόμα χειρότερα) κρίνουν τους ανθρώπους έχοντας στο νου αυτά τα πρότυπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: