English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Recommended Post Slide Out For Blogger

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Μάτια που σου λένε παραμύθια!!!!

Σε πολύχρωμους καμβάδες με έξυπνες μικρές ζωγραφιές μετατρέπει τα γυναικεία βλέφαρα η make up artist και blogger από το Ισραήλ, Tal Peleg. Ο μικρός χώρος γύρω από το μάτι, απ’ ότι φαίνεται, είναι αρκετός για την καλλιτέχνιδα, ώστε να δημιουργήσει εντυπωσιακά παραμυθένια σκηνικά με πολλές λεπτομέρειες, εμπνευσμένα από κλασικά παραμύθια, ταινίες, ακόμη και βιβλία. Από την Άννα Φρανκ μέχρι και το Ρούντολφ τα σχέδια της επαναφέρουν στη μνήμη μας πολύχρωμες, παιδικές αναμνήσεις. Η Peleg αξιοποιεί κάθε περιοχή του ματιού και γύρω από αυτό, από το φρύδι μέχρι και τον βολβό, ώστε να ολοκληρώσει τον «πίνακα» της. Με μοναδικά εργαλεία υγρά eyeliner, σκιές και φυσικά το ταλέντο και την φαντασία της, έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση στον χώρο του make up. Στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook έχει περίπου 15.000 likes, ένα μεγάλο κοινό, το οποίο την επισκέπτεται τακτικά περιμένοντας την επόμενη έμπνευση της.
Όπως λέει η ίδια,  η δύναμη του make up δεν είναι το ότι μπορεί να κάνει μια γυναίκα πιο όμορφη αλλά να την «μεταμορφώσει».
«Η τέχνη τινάζει από την καρδιά την σκόνη της καθημερινότητας», σημειώνει η ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της
                                                      
Η Χιονάτη

ν
Συμβολίζει  την ασθένεια της άνοιας

ν

n
Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι

n
Αυπνία (δημιουργήθηκε μετά τα μεσάνυχτα)

n
Η Άννα Φρανκ
«Η έμνευση είναι μερικές φορές απροσδόκητη. Δεν σκόπευα να σχεδιάσω την Άννα Φρανκ, απλώς συνέβη. Το δημοσίευσα επειδή πιστεύω πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τιμώνται και να τα θυμόμαστε, όχι μόνο στις επετείους και ο δικός μου τρόπος είναι αυτός. »

n
Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος

n
Τα Moomins

n
O Heisenberg από το Breaking Bad

n

n

n
Το ασχημόπαπο

n
Το ασχημόπαπο ως κύκνος πια

n
Ο Ρούντολφ το ελαφάκι

n
Εμπνευσμένο από τον Μικρό Πρίγκηπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, από την φράση «Δεν υπάρχει πιο μυστικό μέρος από την χώρα των δακρύων»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ: